Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби

По повод новогодишните и божиќните празници, нашето училиште организираше натпреварувачки Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби   (цртеж, поетска творба, есеј и проект), наменет за учениците од деветтите оделенија во Скопје.