Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби

По повод новогодишните и божиќните празници, нашето училиште организираше натпреварувачки Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби   (цртеж, поетска творба, есеј и проект), наменет за учениците од деветтите оделенија во Скопје.

Финални ранг листи

finalna_rang_lista_arhitekti mk finalna_rang_lista_dizajn mk finalna_rang_lista_geodeti mk finalna_rang_lista_gimnazija finalna_rang_lista_gradeznici mk arhitekti alb dizajneri alb geodeti alb gradezhnici alb monteri alb pllocki alb