2023

ZAVRSNA SMETKA – 787 2023 ZAVRSNA SMETKA – 903 2023 (1) ZAVRSNA SMETKA – 785.17 2023 ZAVRSNA SMETKA – 603 2023 (1)  

Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби

По повод новогодишните и божиќните празници, нашето училиште организираше натпреварувачки Конкурс за избор на најдобри ученички ликовни, литературни и истражувачки творби   (цртеж, поетска творба, есеј и проект), наменет за учениците од деветтите оделенија во Скопје.

Финални ранг листи

finalna_rang_lista_arhitekti mk finalna_rang_lista_dizajn mk finalna_rang_lista_geodeti mk finalna_rang_lista_gimnazija finalna_rang_lista_gradeznici mk arhitekti alb dizajneri alb geodeti alb gradezhnici alb monteri alb pllocki alb

Прелиминарни ранг листи

preliminarna_rang_lista_9131 preliminarna_rang_lista_9124 preliminarna_rang_lista_9111 preliminarna_rang_lista_9097 preliminarna_rang_lista_9090 preliminarna_rang_lista_10192 preliminarna_rang_lista_9679 preliminarna_rang_lista_9669 preliminarna_rang_lista_9569 preliminarna_rang_lista_9563 preliminarna_rang_lista_9558