Финални ранг листи

finalna_rang_lista_arhitekti mk finalna_rang_lista_dizajn mk finalna_rang_lista_geodeti mk finalna_rang_lista_gimnazija finalna_rang_lista_gradeznici mk arhitekti alb dizajneri alb geodeti alb gradezhnici alb monteri alb pllocki alb

Прелиминарни ранг листи

preliminarna_rang_lista_9131 preliminarna_rang_lista_9124 preliminarna_rang_lista_9111 preliminarna_rang_lista_9097 preliminarna_rang_lista_9090 preliminarna_rang_lista_10192 preliminarna_rang_lista_9679 preliminarna_rang_lista_9669 preliminarna_rang_lista_9569 preliminarna_rang_lista_9563 preliminarna_rang_lista_9558

Креативна работилница + Хуманитарна акција = Супер настан бр. 2

По повод празникот Рамазан Бајрам, на 19.04.2023 год., во нашето училиште се одржа креативна работилница на која околу 30 ученици од македонските и албанските паралелки заедно цртаа и украсуваа колачиња.

Посета на СЦ “Јане Сандански”

Голема благодарност до Спортски Центар Јане Сандански за организацијата и презентацијата на спортскиот центар. Учениците од трета година архитектонски техничар, клас А3а и А3в, како дел од предметот проектирање имаа