УЛТРА МАРАТОН ЗА ТОШЕ

Поминаа 12 години откако на 16 октомври 2007 година нашата најголема музичка ѕвезда Тоше Проески во сообраќајна несреќа го загуби животот кај Нова Градишка, Хрватска. Нашите маратонци кои продолжуваат за родното Крушево, беа пречекани на 15 октомври од страна на наши ученици и професори.

Повеќе

ПОСЕТА НА ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ЕЛИСАВЕТА

По повод денот на старите лица 1 Октомври, проф. Билјана Тодороска и проф. Верица Коцевска со група ученици од нашето училиште го посетија домот за стари лица “Eлисавета”. Им подаривме внимание и малку љубов со читање на песни, донирање на витамини и колачи. Се надеваме дека им

Повеќе

Naslov objava ovde 4

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not

Повеќе