• Средношколската кошаркарска лига

  Средношколската кошаркарска лига

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 3 февруари 2010 година во 11 часот започна Средношколската кошаркарска лига. На отварањето дојдоа директорите на сите средни училишта –...

 • Новогодишна приредба 2009

  Новогодишна приредба 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 30 декември 2009 во училиштето се изведе новогодишна претстава со Дедо Мраз за најмалите дечиња на вработените како и за дечињата од домот...

 • Струмички карневал 2009

  Струмички карневал 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2009 година учествувавме на Струмичкиот карневал со маската “Мулен руж” и го освоивме првото место во нашата категорија.

 • Спортски активности

  Спортски активности

  04 Sep 2011 Off Comments

  Покрај активностите на редовните часови по програмата на Активот на професорите од нашето училиште, се изведоа и реализираа активности и...

 • Шмизла од ГУЦ

  Шмизла од ГУЦ

  03 Sep 2011 Off Comments

  Во Младинскиот културен центар нашите ученици ја изведоа претставата "Шмизла" од Сашо Тасевски. Средствата од продажбата на картите Ќе се...