• Струмички карневал 2010

  Струмички карневал 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2010 година повторно земавме учество на Струмичкиот карневал. Овојпат нашата маска беше “Волшебниот Шешир”.

 • Средношколската кошаркарска лига

  Средношколската кошаркарска лига

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 3 февруари 2010 година во 11 часот започна Средношколската кошаркарска лига. На отварањето дојдоа директорите на сите средни училишта –...

 • Новогодишна приредба 2009

  Новогодишна приредба 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 30 декември 2009 во училиштето се изведе новогодишна претстава со Дедо Мраз за најмалите дечиња на вработените како и за дечињата од домот...

 • Струмички карневал 2009

  Струмички карневал 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2009 година учествувавме на Струмичкиот карневал со маската “Мулен руж” и го освоивме првото место во нашата категорија.

 • Спортски активности

  Спортски активности

  04 Sep 2011 Off Comments

  Покрај активностите на редовните часови по програмата на Активот на професорите од нашето училиште, се изведоа и реализираа активности и...