• 1 Април 2010

  1 Април 2010

  10 Sep 2011 Off Comments

  На 1 април 2010 година се погодија да се поклопат априлијадата и Великден, па така во училиштето за првпат организиравме Априлијада со избор...

 • 8 Март 2010

  8 Март 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 8 март 2010 година, по втропат се одржа хуманитарниот продажен Осмомартовски хепенинг проследен со приредба. Оваа година приредбата беше...

 • Струмички карневал 2010

  Струмички карневал 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2010 година повторно земавме учество на Струмичкиот карневал. Овојпат нашата маска беше “Волшебниот Шешир”.

 • Средношколската кошаркарска лига

  Средношколската кошаркарска лига

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 3 февруари 2010 година во 11 часот започна Средношколската кошаркарска лига. На отварањето дојдоа директорите на сите средни училишта –...

 • Новогодишна приредба 2009

  Новогодишна приредба 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 30 декември 2009 во училиштето се изведе новогодишна претстава со Дедо Мраз за најмалите дечиња на вработените како и за дечињата од домот...