Trash Fashion 2019

По повод Светскиот ден на животната средина 5 јуни, Здружението на граѓани ОХО oрганизира Trash Fashion – модна ревија на креации изработени со реупотреба на материјали. Нашето училиште и оваа година учествуваше на ревијата со ментор професор Ана Ковачева

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr