ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИ ЗА ПРОЕКТ МИСИЈА ВОЗДУХ

 

Според интернационални критериуми доделени се награди за проектот МИСИЈА ВОЗДУХ

Нашето училиште со ментор Стево Павловски ги освои првите места во следните категории

 

Во категоријата новинарска статија – 2 место

Во категорија фотографија – 2 место

Во категорија видео – 1 место

Победниците 1 место ќе бидат испратени на интернационален натпревар од кампањата каде ќе се натпреваруваат со ученици од 25 земји МЛАДИ РЕПОРТЕРИ

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr