Учество на “Траш фешн 2013“

IMG_20140605_162333Во рамки на активностите на Еко-секцијата на СГГУ Здравко Цветковски, во учебната 2013/14 година учествувавме на ревијата “Траш Фешн“ која се одржа по повод светскиот ден на животната средина, а во организација на здружението на граѓани ОХО. Ова воедно беше трета по ред ревија од ваков тип.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr
Tagged with: , ,