Одбележан светскиот ден на озонската обвивка

DSCN2118На 16.09.2014 во рамки на активностите на училишниот Еко-одбор беше одбележан денот на озонската обвивка. За таа цел беше организирана презентација и дебата за учениците од I и II година, а на истата учествуваа и дел од професорите чија област се природните науки.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr