Успех на одбојкарската екипа: III место во Град Скопје

odbojka1Машката одбојкарска екипа на СГГУ “Здравко Цветковски“ постигна значаен успех освојувајќи го третото место во годинешната средноучилишна лига на Град Скопје. Екипата е составена претежно од ученици 20140521_131721од II и III година, а под водство на професорката Елена Јакимовска. За ова значајно постигнување целата екипа беше пречекана и поздравена со аплауз од сите професори и им беа доделени заслужени признанија. Секоја чест!

 

 

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr
Tagged with: ,