Последниот лет за Европа во МКЦ

Ве покануваме да присуствувате на драмската претстава “Последниот лет за Европа“, која ќе се изведе во Младинскиот културен центар, на ден 17.12.2012 година (понеделник) во 19 часот.

Претставата која е работена според сценарио на проф.Стево Павловски, ќе биде изведена од страна на учениците од СГГУ на Град Скопје “Здравко Цветковски“. Проектот е во коорганизација на нашето училиште и МКЦ и има хуманитарен карактер, бидејќи собраните средства од билетите, кои чинат 100 денари ќе бидат наменети за ученичка од нашето училиште, на која и е неопходна медицинска интервенција

.
  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr