МАССУМ 2012

Младинска Асоцијација на Средните Стручни училишта во Македонија – МАССУМ оваа година традиционалното образовно рандеву го организираше во периодот 20-21.04.2012 во градот Струмица. Како и претходните години учениците од нашето училиште под водство на своите ментори земаа активно учество и тоа резултираше со значаен успех и освоени повеќе награди и тоа: прво место за интервју на албански јазик, второ место за филм и две трети места за драма и најдобар штанд.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr