Хуманитарна акција

Во пресрет на новата година професорите и учениците од СГГУ “Здравко Цветковски” организираа хуманитарна акција посветена за децата со белодробни заболувања во болницата Козле. Акцијата се состоеше од два дела: собирање и делење новогодишни пакетчиња и изведба на новогодишна театарска претстава за овие дечиња.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr