Танц и форум театар

Во рамки на проектот за Мировно образование во соработка со Детската амбасада ‘Меѓаши’, каде активно учествува и нашето училиште, се одржа танц и форум театар на кој ние бевме домаќини. На овој настан преку игра и глума учениците од три средни училишта на присутните им го демонстрираа значењето и моќта на мирот и ненасилството.

 

 

 

 

 

 

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr