Банско 2011

По повод патронатот на училиштето традиционално се реализираше три-дневна екскурзија (04-06.11.2011) за колективот на училиштето, овој пат во Р.Бугарија. Покрај двете ноќевања во прекрасниот ски-центар Банско, попатно беа посетени Благоевград, Сандански, Мелник, како и Роженскиот манастир и гробот на Јане Сандански.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr