Екскурзија: Будимпешта & Виена

БудимпештаВо периодот 04-08.10.2011 година се реализираше петдневна екскурзија за учениците од трета и четврта година. Посетени беа главните градови на Унгарија и Австрија, Будимпешта и Виена, со посебен осврт на културно-историските знаменитости и туристички атракции во нив. На истата учествуваа околу 140 ученици и 6 професори од нашето училиште.

 

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr