Конкурс: “Училишта без насилство“

Нашето училиште учествуваше на конкурсот на УНЕСКО за изработка на едноминутни видеа на тема “Училишта без насилство“ и влезе во финалето помеѓу 10-те најдобри видеа во својата категорија.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr