8ми март

На 8 март 2011 година, веќе традиционално, по третпат, во нашето училиште се одржа хуманитарниот Осмомартовски хепенинг. Во холот на училиштето, професорите, родителите, гостите и учениците купуваа од цвеќињата и предметите направени од нашите ученици, а собраните средства беа дадени за хуманитарни цели.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr