Посета

На 16 ноември во посета ни дојдоа министерот за образование Никола Тодоров и Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски кои беа на неколку часа, а потоа разговараа со професорите за новитетите во образованието.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr