Патронат

За патрониот празник 2010 година, приредбата, за разлка од лани која имаше фолкролен мотив, беше современа. Започна традиционално, со изведба на химната од нашиот хор, а потоа имаше настапи на рок бендови, хип-хопери, поп музика – се во живо и малку рецитирање поезија.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr