Средношколската кошаркарска лига

На 3 февруари 2010 година во 11 часот започна Средношколската кошаркарска лига. На отварањето дојдоа директорите на сите средни училишта – учесници, претставниците од Агенцијата за млади и спорт и покровителот и организаторот на игрите – градоначалникот на Скопје.Градот донира спортска опрема, односно професионални топки за сите спортови, за сите училишта – учесници.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr