Новогодишна приредба 2009

На 30 декември 2009 во училиштето се изведе новогодишна претстава со Дедо Мраз за најмалите дечиња на вработените како и за дечињата од домот 11 Октомври за кои подготвивме и новогодишни пакетчиња.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr