Струмички карневал 2009

На 16. 2. 2009 година учествувавме на Струмичкиот карневал со маската “Мулен руж” и го освоивме првото место во нашата категорија.

  • Delicious
  • Digg
  • E-Mail
  • Facebook
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • StumbleUpon
  • Twitter
  • Tumblr