• Trash Fashion 2019

  Trash Fashion 2019

  02 Jun 2019 Off Comments

  По повод Светскиот ден на животната средина 5 јуни, Здружението на граѓани ОХО oрганизира Trash Fashion – модна ревија на креации изработени со...

 • УЧЕСТВО НА ПРОМОЦИЈА

  УЧЕСТВО НА ПРОМОЦИЈА

  01 Jun 2019 Off Comments

  На ден 08.05.2019 година, професорот по македонски јазик и литература Стево Павловски, со осум ученици присуствуваа на промоција на книгата „Мартин...