• Посета

  Посета

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 16 ноември во посета ни дојдоа министерот за образование Никола Тодоров и Градоначалникот на Скопје Коце Трајановски кои беа на неколку...

 • Патронат

  Патронат

  18 Oct 2011 Off Comments

  За патрониот празник 2010 година, приредбата, за разлка од лани која имаше фолкролен мотив, беше современа. Започна традиционално, со изведба...

 • Егејска екскурзија

  Егејска екскурзија

  18 Oct 2011 Off Comments

  По повод патрониот празник професорите беа на екскурзија во егејскиот дел на Македонија – го посетија Солун, Метеорите, Воден…

 • Екскурзија

  Екскурзија

  18 Oct 2011 Off Comments

  Од 19 до 23 октомври се изведе петдневна екскурзија на учениците од трета и четврта година во Будимпешта и Виена каде се посетија културно-историските...