• Проект за мир

  Проект за мир

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 29.3. 2011 година во Тревизо, Италија, нашето училиште ја доби првата награда од Проектот за мир во светската конкуренција на училиштата вклучени...

 • Ден на екологијата

  Ден на екологијата

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 21 март, Ден на екологијата и планетата Земја во нашето училиште во фискултурната сала се одржа час – мултимедијален проект за загадувањето...

 • 8ми март

  8ми март

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 8 март 2011 година, веќе традиционално, по третпат, во нашето училиште се одржа хуманитарниот Осмомартовски хепенинг. Во холот на училиштето,...

 • Постсредно

  Постсредно

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 12 март 2011 оина, сабота, нашето училиште го посети Министерот за образование, Никола Тодоров. Поводот за неговата посета беше одвивањето...

 • Нова година 2011

  Нова година 2011

  18 Oct 2011 Off Comments

  Последните денови од 2010 гоина во нашето училиште беа искористени за подготовки на пригодна детска претстава како и за подготовнка на пакетчиња....