• На 9 по Рихтер

  На 9 по Рихтер

  10 Sep 2011 Off Comments

  На 27.5.2010 г. во МКЦ се изведе училшната хуманитарна претстава ‘На 9 по Рихтер”. Салата беше преполна, а нашите глумци одлични!

 • 1 Април 2010

  1 Април 2010

  10 Sep 2011 Off Comments

  На 1 април 2010 година се погодија да се поклопат априлијадата и Великден, па така во училиштето за првпат организиравме Априлијада со избор...

 • 8 Март 2010

  8 Март 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 8 март 2010 година, по втропат се одржа хуманитарниот продажен Осмомартовски хепенинг проследен со приредба. Оваа година приредбата беше...

 • Струмички карневал 2010

  Струмички карневал 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2010 година повторно земавме учество на Струмичкиот карневал. Овојпат нашата маска беше “Волшебниот Шешир”.

 • Средношколската кошаркарска лига

  Средношколската кошаркарска лига

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 3 февруари 2010 година во 11 часот започна Средношколската кошаркарска лига. На отварањето дојдоа директорите на сите средни училишта –...

12