• 8ми март

  8ми март

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 8 март 2011 година, веќе традиционално, по третпат, во нашето училиште се одржа хуманитарниот Осмомартовски хепенинг. Во холот на училиштето,...

 • Постсредно

  Постсредно

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 12 март 2011 оина, сабота, нашето училиште го посети Министерот за образование, Никола Тодоров. Поводот за неговата посета беше одвивањето...

 • Нова година 2011

  Нова година 2011

  18 Oct 2011 Off Comments

  Последните денови од 2010 гоина во нашето училиште беа искористени за подготовки на пригодна детска претстава како и за подготовнка на пакетчиња....