• Патронат 2011

  Патронат 2011

  02 Apr 2012 Off Comments

  По повод патрониот празник на училиштето, на ден 03.11.2011 година се реализираше програма под мотото ‘Спортуваме, пееме, знаеме и умееме’....

 • Концерт за мир

  Концерт за мир

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 7 мај 2011 година во Градскиот парк, на "Школка" во ораганизација на нашето училиште се одржа "Концертот за мир" на кој учествуваа бендови од...

 • Јашари Мухамедали

  Јашари Мухамедали

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 20.4.2011 во училиштето СГГУ “Здравко Цветковски” се одржа уште еден меморијален настан по повод насилната смрт на ученикот Јашари Мухамедали....

 • Априлијада

  Априлијада

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 1 април 2011 се одржа Априлијада на која секој клас се претстави со заедничка маска - групна и свој настап кој траеше неколку минути. Жирито...

 • Ден на екологијата

  Ден на екологијата

  18 Oct 2011 Off Comments

  На 21 март, Ден на екологијата и планетата Земја во нашето училиште во фискултурната сала се одржа час – мултимедијален проект за загадувањето...