• Екскурзија

  Екскурзија

  18 Oct 2011 Off Comments

  Од 19 до 23 октомври се изведе петдневна екскурзија на учениците од трета и четврта година во Будимпешта и Виена каде се посетија културно-историските...

 • На 9 по Рихтер

  На 9 по Рихтер

  10 Sep 2011 Off Comments

  На 27.5.2010 г. во МКЦ се изведе училшната хуманитарна претстава ‘На 9 по Рихтер”. Салата беше преполна, а нашите глумци одлични!

 • 1 Април 2010

  1 Април 2010

  10 Sep 2011 Off Comments

  На 1 април 2010 година се погодија да се поклопат априлијадата и Великден, па така во училиштето за првпат организиравме Априлијада со избор...

 • 8 Март 2010

  8 Март 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 8 март 2010 година, по втропат се одржа хуманитарниот продажен Осмомартовски хепенинг проследен со приредба. Оваа година приредбата беше...

 • Струмички карневал 2010

  Струмички карневал 2010

  09 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2010 година повторно земавме учество на Струмичкиот карневал. Овојпат нашата маска беше “Волшебниот Шешир”.