• ПРОЕКТ ЗА МИР

  ПРОЕКТ ЗА МИР

  26 Jun 2018 Off Comments

      Во рамки на меѓународниот проект за мир, во кој што нашето училиште членува од 2009 год. и истовремено е главен координатор за територијата...

 • ОТВОРЕН ДЕН

  ОТВОРЕН ДЕН

  29 May 2018 Off Comments

    ДРАГИ ДЕВЕТТООДЕЛЕНЦИ ПОВЕЛЕТЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ ВО ПЕТОК НА 01.06.2018 ОД 13h ДО 15h ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ И ЗАЕДНО ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ

 • Уписи 2018

  Уписи 2018

  05 May 2018 Off Comments

  ИНТЕРЕН ОГЛАС за запишување ученици во СГГУ на ГС „Здравко Цветковски“ Скопје во учебната 2018/2019 година (прво пријавување прв уписен рок) Скопје,...