• Струмички карневал 2009

  Струмички карневал 2009

  04 Sep 2011 Off Comments

  На 16. 2. 2009 година учествувавме на Струмичкиот карневал со маската “Мулен руж” и го освоивме првото место во нашата категорија.

 • Спортски активности

  Спортски активности

  04 Sep 2011 Off Comments

  Покрај активностите на редовните часови по програмата на Активот на професорите од нашето училиште, се изведоа и реализираа активности и...

 • Шмизла од ГУЦ

  Шмизла од ГУЦ

  03 Sep 2011 Off Comments

  Во Младинскиот културен центар нашите ученици ја изведоа претставата "Шмизла" од Сашо Тасевски. Средствата од продажбата на картите Ќе се...