21 Март – Светски ден за лицата со Даунов синдром

Хуманитарна активност

Од срце, ние учениците дизајниравме маички кои подоцна беа продавани, а собраните средства беа донирани во Центарот за лица со Даунов Синдром.

Делиме моменти со љубов!