• ОТВОРЕН ДЕН

  ОТВОРЕН ДЕН

  29 May 2018 Off Comments

    ДРАГИ ДЕВЕТТООДЕЛЕНЦИ ПОВЕЛЕТЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ ВО ПЕТОК НА 01.06.2018 ОД 13h ДО 15h ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ И ЗАЕДНО ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ

 • Уписи 2018

  Уписи 2018

  05 May 2018 Off Comments

  ИНТЕРЕН ОГЛАС за запишување ученици во СГГУ на ГС „Здравко Цветковски“ Скопје во учебната 2018/2019 година (прво пријавување прв уписен рок) Скопје,...

 • Завршни сметки 2017

  Завршни сметки 2017

  09 Mar 2018 Off Comments

  Во секоја PDF датотека се наоѓаат 4 обрасци и тоа: Биланс на состојба Биланс на приходи и расходи Посебни податоци Структура на приходи  

 • Завршни сметки

  Завршни сметки

  16 Dec 2017 Off Comments

  Во секоја Excel датотека се наоѓаат 4 обрасци и тоа: Биланс на состојба Биланс на приходи и расходи Посебни податоци Структура на приходи   SZC...

 • Македонија без отпад 2014

  Македонија без отпад 2014

  20 Oct 2014 Off Comments

  СГГУ “Здравко Цветковски“ се придружи до идејата за почиста и позелена околина преку активно учество во акцијата за чистење “МАКЕДОНИЈА...